christmas outfit

img_7341-copy img_7338-copy img_7352-copy

dress+shoes H&M shirt Lindex ear rings Weekday purse Prada

For en liten uke siden sto jeg opp tidlig og dro inn til København sentrum for å se etter en kjole som kunne fungere godt på både nyttårsaften og julaften. Jeg orker nemlig ikke noe kleskrise i år og heller ikke noe veldig dyrt nå når jeg har et litt strammere budsjett en jeg har hatt de siste årene. Derfor ble jeg så glad da jeg fant denne deilige tunge silkekjolen på salg hos H&M for en slikk og ingenting. I går stylet jeg den med en hvit skjorte, gulldetaljer og lakkboots, i mens planen på nyttårsaften er fishnetstrømper, bare skuldre og kanskje noe tilbehør som glitrer litt mer. En allsidig kjole er det i hvertfall, og jeg er så fornøyd.

Ellers håper jeg at alle koste seg masse i går, og får en fin romjul med de man er glad i.